Rainy Days Juno Jam

Her på Kvindernes Internationale Kampdag er det vores fornemmeste opgave, at fremme musikken fra det svagere/stærkere (vælg selv) køn. I Holland finder man den amerikansk-fødte technoproducer Xosar, som i fritiden dyrker den noble hobby at være selveste Legowelts kæreste kontra muse. Hun har været i vælten i længere tid, men det var først gennem hendes seneste ep Ghosthaus via pladeselskabet Rush Hour, at jeg fik øjnene og ørene op for hende – i denne rækkefølge. For hvor mandschauvanistisk det end måtte lyde, så er denne kvinde et skår. Et godt gammeldags skår. Det er så absolut ironisk at snakke om kvindens fysiske attributer, når det ville være tilstrækkeligt at omtale musikken, men hvad synes I selv? Love me sideways! Jeg tror, det er den evindelige snak om, at hårdføre beats og femininitet oftest er uforenelige.

Fra førnævnte ep er jeg faldet pladask for nummeret Rainy Days Juno Jam, der med sin synth i fronten af lydbilledet virkelig får mig op at ringe. Situationsmæssigt bringer nummeret mig tilbage til de gode gamle dage, for et årti siden, hvor jeg kravlede rundt i Pokemon Tower i Pokemon Rød. Lige dele skræmmende og tiltrækkende.

Xosar – Rainy Days Juno Jam (Original Mix)
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2012/03/Rainy-Days-Juno-Jam-Original-Mix1.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *