Mano Le Tough klargør LP på Permanent Vacation

Irske Niall Mannion – bedre kendt som den elektroniske producer Mano Le Tough – har over de seneste par år gennemgået en større ændring i sin lyd. Fra at slå sit navn fast med håndfaste housemelodier i numre som Baby, Let’s Love og They Fell Into Silence fra 2010, der alle havde fokus på dansable og følelsesladede produktioner, har Mano Le Tough indenfor det seneste halve år eksperimenteret med at inkorporere sin egen vokal på nyere produktioner – hvad enten den udgør udgør hovedelementet eller bruges understøttende i baggrunden. Han udviser en kontrolleret kompleksitet i sin lyd, som jeg sjældent har hørt lignende i disse “housede” sammenhænge og som er en disciplin jeg lader mig forføre ethundrede procent af.

Som en tidligere genganger her på bloggen er det derfor fantastisk at bevidne, hvordan den Berlin-bosatte irer har fjernet sit fokus fra at ramme dansegulvet med sin musik – især fordi han i lige så høj grad er i stand til at ramme hjernen og hjertet på tillytteren med sine over-the-top velovervejde arrangementer og lyde. Fødderne flytter sig stadigt under mig, men med en anden, mere dybfølt flair. Det høres tydeligt på Mountains, som er at finde på irerens helt nye EP fra pladeselskabet Permanent Vacation. Housestruktureren er stadig i højsædet, men med nærmest imploderende, knitrende kicks, tilbagelænede vokalymner og sin melankolske stemning er Mountains en umiddelbar vinder. EP’en ses som optakt til den fuldspiller som Mano Le Tough senere på året vil udgive på selv samme label, en LP som han tydeligvis har gjort sig fortjent til at udgive, hans smukke bagkatalog in mente. Vi glæder os til at høre mere fra den irske beatsmed.

Mano Le Tough – Mountains
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2012/03/Mountains-Original-Mix-1.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *