Kom med til Sleep Party People på Train

Med sit andet album We Were Drifting on a Sad Song flytter Brian Batz soveværelset ind i studiet, hvor resten af livebandet har fået lov til at komme med som mere end bare liveopbakning. Ganske som man har kunnet forvente ud fra Sleep Party Peoples koncerter det seneste år.

I stedet for blidt at skabe endnu en samling af intime rum af ensomhedens neddæmpede klaverkompositioner, er tempoet øget, guitaren distorted og numrenes opbygning er oftest en intensivering. Ikke at de stille klaverkompositioner er helt væk – “Heaven Is Above Us” er på linj med “I’m Not Human At All”. Men det er svimlende lydkaskader som titelnummeret, der blæser lytteren bagover. Måske lidt for ofte, og med lidt for store armbevægelser, for den fine identifikation, det på forunderligste vis lykkedes Brian Batz’ ellers manipulerede vokal at frembringe, drukner lidt i sturm und drang.

Erfaring fra de koncerter, hvor Sleep Party People har luftet det nye materiale viser, at det især vinder her. Derfor er vi rigtigt glade for at give jer mulighed for at vinde et sæt billetter til forårstourneens koncert på Train i Aarhus, hvor de otte, hypede støjpoppere i Waldo & Marsha varmer op. Vi har 3×2 billetter til aarhusianere uden planer på torsdag – koncertene er nemlig allerede d. 22. marts.
For at være med i lodtrækningen skal du svare rigtigt på følgende spørgsmål:

“23. februar 2012 spillede Sleep Party People koncert på et noget usædvanligt “venue” i forbindelse med årets Frost Festival. Hvilket venue er der tale om?”

Send dit svar og dit fulde navn til eva[@]regnsky.dk senest onsdag d. 21 kl. 19. Vinderne bliver kontaktet umiddelbart efter.

Sleep Party People – Chin

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *