Reflections of You (CFCF remix)

Vores alt. rock favoritter Bear in Heaven er i begyndelsen af april klar med deres tredje album, som bærer titlen I Love You It’s Cool. Sidst amerikanerne viste tænder med en udgivelse, var for halvandet år siden med en remix-udgave af deres seneste album Beast Rest Forth Mouth. I mellemtiden har vi fået en smagsprøve på den kommende plade i form af den berusende single “Reflections of You”.

Og den skal selvfølgelig også remixes. Det har canadiske CFCF gjort. Så vi har altså to massive Regnsky-favoritter, der møder hinanden. Det syntes jeg på forhånd virkede lidt skræmmende. Men frygten for de fatale fejl forsvandt hurtigt, da et decideret disco youth-anthem kom i ørerne. Samarbejdet er præcist så træfsikkert, som det skulle være. CFCF trækker synthens drillende dansetrin helt i forgrunden, mens Jon Philpots vokal bliver til et usikkerhedens tema med teksten “If you can dance with me, I think you’ll like my moves/If you get next to me, I’ll have nothing left to prove/Here I am, there you are/just inches away, but still too far”. Den har lige præcis den perfekt afstemte mængde af forventningens sødme, afvisningens syre og erfaringens bitterhed. Alt imens en sprød lilletromme energisk skubber lytteren videre og videre.

“Reflections of You” er – både i sin originale version og som remix – repræsentant for den mest uptempo og dansable udgave af band og producer. Den side kan jeg virkelig godt lide hos begge. Fordi Bear in Heaven selvfølgelig stadig husker sin rockbaggrund med guitar og trommeinferno til sidst, og CFCF endnu en gang sniger en fin lille portion melankoli ind på mainfloor, især i form af det i baggrunden liggende korsample.

Bear in Heaven – Reflections of You (CFCF remix)

Bear in Heaven – Reflections of You

Bear in Heaven spiller på Lille Vega 14. juni. Koncerten er booket af Smash! Bang! Pow!, og billetterne kan købes her. Bandet var fantastiske, da de for to år siden gæstede Loppen.

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Johann says:

    Jeg er ret sikker på at pladen hedder I Love You It’s Cool

  2. Eva Laksø says:

    Det har du da fuldkommen ret i, Johann. Tak for korrektionen, jeg har åbenbart læst forkert i en måned. Flot!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?