Omar-S fortsætter produktiviteten

Få house-artister besad i 2011 en evne til at kombinere kvalitet med kvantitet i samme høje skala, som den amerikanske producer Omar-S. Først introducerede han os for nummeret Here’s Your Trance, Now Dance, som jeg ved udgangen af 2011 indlemmede på listen for de 50 bedste numre fra selvsamme år. Næsten ud af ingenting viste nummeret sig at være en forløber for LP’en It Can Be Done, But Only I Can Do It, distribueret og udgivet igennem Omar-S’ eget pladeselskab FXHE Records. Derudover udsendte han en gratis EP med titlen High School Grafiti, som udmærkede sig som en slags arkiv af B-sider til førnævnte fuldspiller, indeholdende et par succesfulde, såkaldte DJ tools, der sine repetitive, næsten skabelonsagtige udtryk har hjulpet undertegnede gennem flere sets.

Nu 2012-debutterer den Detroit-baserede producer i selskab med (den sikkert ikke-eksisterende) Ob Ignitt på nummeret Wayne County Hill Cop’s, der i sin konstruktion og opbygning deler optil flere fællestræk med tidligere hits som førnævnte Here’s Your Trance, Now Dance og The Further You Look, The Less You See fra 2008 – og hvad blev der egentligt af introverte titler, som fattede sig i kortfattethed? Sammenligneligheden udspringer fra de lange, gennemgående melodier, støbt af en synthesizer, hvis lyd i samspil med titlen skaber associationer til temamusikken fra serier som Beverly Hills Cop og Miami Vice, blot i nedskalerede længder. Wayne County Hill Cop’s er opfulgt af en B-side med Omar-S som sin egen remixer til selv samme nummer, hvor han trækker bassen frem og tilfører en nedtonet, dubbet føling på den originale synthesizerlyd, hvilket i sidste ende er hér, den egentlige magi opstår.

B-siden er et sandt eventyr at dykke ned i, og har man kræfterne til at finde rundt i Omar-S’ produktive jungle, bør man belønne sig selv ved at gå på opdagelse i dette første bekendtskab fra 2012; et år som sikkert og vidst vil byde på flere velarrangerede produktioner fra vores alle sammens Axel Omar Smith.

Omar-SWayne County Hill Cop’s (Omar-S Mix)
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2012/02/02-Wayne-County-Hill-Cops-Omar-S-Mix.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *