Who was your New Year’s kiss?

Mens de sidste af andendagstømmermændene forsvinder fuldstændigt fra det udmattede legeme, bør vi tillade os at dvæle ved nytårsmusikken for endnu en stund. Den er trods alt markant bedre end den forgående højtids.

Et af de danske talenter, Regnsky skød 2011 i gang ved at præsentere var københavnske Flag White. I anledning af det nye års komme, ligger det navn til den aktuelle coverversion af Owen Ashworths ny afsluttede projekt Casiotone For the Painfully Alone‘s “New Year’s Kiss” fra Etiquette (2006). Tidligere Death By Kite-frontmand, Bjørn Alexander Gøtzsche Lange, nåede gennem året både at udgive debut-ep, at komme med på Smash!Bang!Pow!’s rooster og ikke mindst at spille sammen med navne som The Pains of Being Pure at Heart, Gold Panda og Korallreven. Hvis de tres lyd kombineres, er Flag Whites beskrevet ganske godt.

Noget af en forskel fra Casiotones organiske, skramlende instrumenter. Flag Whites version dyrker selvlysende synth, støjflader og rumklang i stedet for piano, violin og upoleret vokal, strækker sig over tre gange så lang tid som originalen, og er derfor – heldigvis – et helt andet nummer. Som covers bør være.

Flag White – New Year’s Kiss (Casiotone For The Painfully Alone cover)

Casiotone For the Painfully Alone – New Year’s Kiss

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *