iTAL tEK – Infinity

Langt om længe har jeg givet mig selv muligheden for at få tjekket dele af den engelske iTAL tEKs diskografi ud, og man må sige, at jeg høster frugterne for min tålmodighed. Grunden til, at det skal lyde som en overraskelse, at jeg ikke tidligere har lyttet indgående til hans værker er, at han i løbet af de seneste fem år har udsendt anmelderroste EP’er på blandt andet det toneangivende label Planet Mu og to fuldspillere på selv samme pladeselskab. Jeg tror, at jeg syntes det lød fjollet med de små bogstaver først efterfulgte af unicases.

Min første encounter med den Brighton-baserede producer kommer fra EP’en Moment In Blue, hvorfra jeg har fundet mig helt betaget af nummeret Infinity. Jeg har lyttet om og om igen til denne småmelankolske, uptempo stomper de sidste par dage, og jeg kan ikke vente til, at jeg skal dykke længere ned i hans bagkatalog. Skulle man ikke have dyrket iTAL tEK endnu, kan jeg blot give jer min varmeste anbefaling. Gør det.

iTAL tEKInfinity
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2012/01/05-Infinity-1.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. kridp says:

    Fedt track! Strangelove V.I.P. fra Midnight Colour kan også varmt anbefales.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?