I Could Be There

Den London-baserede producer Gongon er et lettere ubeskrevet blad på den blomstrende scene for aspirerende UK funky-artister. Deadboy droppede for snart to(!) år tilbage nummeret I Could Be There på hans mix for musikmediet XLR8R, og straks var jagten på en udgivelsesdato med englænderen og denne produktion igangsat. I mandags fik hypen så endelig ben at gå på, da nummeret sammen med B-siden Cactus Banger blev udgivet på pladeselskabet Well Rounded Records, og de store forventninger er herfra blevet indfriet.

I Could Be There, der sampler flere linjer fra 2007-nummeret Like A Boy fra den amerikanske R&B-solist Ciara, er pragtfuldt bygget op af raslende trommer og en synthesizer, der overlapper sig selv og således skaber en skærende, flydende lyd. Skulle denne høje kvalitet afspejle Gongons fremtidige produktioner, vil vi herfra spå britten et stort fremtidigt potentiale.

Gongon – I Could Be There
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2012/01/01-I-Could-Be-There.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. nicolas says:

    rigtig lækkert nummer! syntes også godt at kunne huske det fra et mix et par år tilbage – tur forbi beatport!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?