Stjerneduo udsender debut-LP på Hotflush

Sammen med Braille udgør amerikanske Machinedrum producerduoen Sepalcure, der skaber melodisk og emotiv garage, blandet med dyb bass og R&B-influeret house. I løbet af det seneste år har de to anerkendte individer udspyttet anmelderroste EP’er, blandt andet EP’en Love Pressure på det solide pladeselskab Hotflush. Selv samme label udgiver førstkommende mandag duoens selvbetitlede debut-LP, og i denne forbindelse kan man kvit og frit hente pladens seneste single den narcissistiske See Me Feel Me, som efterfølger den forgående, blot een uge gamle førstesingle Pencil Pimp.
See Me Feel Me rammer plet med sine følsomme synthflader, der akkompagneres af forvrængede guitarer, manipulerede vokaler og percussions, taget direkte ud af en episk James Blake-opbygning.

Dermed rundes årstallet 2011 af på forrygende vis for især amerikanske Travis Stewart aka. Machinedrum, efter hans solo-LP Room(s) modtog blændende roser fra en fuldstændigt enig anmelderkreds, som ind imellem udmundede sig i Resident Advisors meget sjældent uddelte karakter 5/5.
Machinedrum giver koncert i København på natklubben Dunkel den 9. december i selskab med blandt andre danske Taragana Pyjarama.

SepalcureSee Me Feel Me
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/11/04-See-Me-Feel-Me.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Jakob says:

    Oh yes, oh yes, Sepalcure!

  2. Kristian says:

    og oh yes over Machinedrum også!

    http://www.youtube.com/watch?v=hVO794jcQ8o&hd=1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?