Long Way 2 Go (VVV Remix)

Siden Fortified Audio for et halvt år siden offentliggjorde nyheden om, at pladeselskabet ville udgive den Texas-baserede bassproducer VVVs første fuldspiller, er flere smagsprøver kommet frem via amerikanerens personlige SoundCloud-profil, heriblandt kollaborationer med Ghostek og flere snippets fra LP’en Across The Sea. Herudover lægges der flere hotte remixes ud til fri download, senest af R&B-sangeren Cassie og hendes 2006-nummer Long Way 2 Go, hvor Cassies klippede og yderst reverbede vokal blendes sammen med dybe percussions samt VVV’s 2 step-trademark.

CassieLong Way 2 Go (VVV Rmx)
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/11/Long-Way-2-Go-VVV-Rmx.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *