Video Games (Balam Acab Remix)

Jeg er på nuværende tidspunkt ikke en særlig stor fan af den 24-årige amerikaner Lana Del Rey, som efter Pitchforks ‘Best New Music’-stempling har nydt masser af opmærksomhed og hype på indiescenen. Personligt føler jeg en vis utroværdighed i hendes musik, men hvad ved jeg. Måske har rygterne om solistens rebranding – foretaget af hendes bagland – forud for produktionen hittene Video Games og Blue Jeans – plettet muligheden for at skabe en upåvirket holdning til hendes musik.

Hvorom alting er, udsendte Lana Del Reys unge landsmand Balam Acab i nat dansk tid et link til gratis download af hans remix af førnævntes Video Games, via producerens Facebook. Remixet byder på lige dele syntetiske og organiske teksturer, klaver og flimrende, nærmest filmisk støj, og nyder min umiddelbare kærlighedserklæring på den nu 20. afspilning. 21. 22.

Lana Del ReyVideo Games (Balam Acab Remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/10/Video-Games-Balam-Acab-Remix.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. wonky carton says:

    fuck me this is beautiful.

    nice to catch up with you regnsky. hope all’s well in cpnhgn.

    B

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?