Can’t Leave You

Hvem siger, fuldtidsarbejde og studiestart ikke kan være en slags orlov? Vi vil nærmere påstå det modsatte. Nu er vi under alle omstændigheder tilbage, med musikopdateringer og -anbefalinger.

Spanske Maceo Plex er netop nu ude med endnu en EP, denne gang på Damian Lazarus‘ for tiden altoverskyggende pladeselskab Crosstown Rebels. Fra EP’en Sweating Tears finder man blandt andet et mesterligt udført Tale Of Us-remix af tracket Can’t Leave You, der byder på mørke melodier, tunge, frustrerende synthbass lines, guitar riffs, syndige stabs og indadvendt vokal, der repeterende stønner I Can’t Leave You. De dystre undertoner belagt på dybe arrangementer er en stil som blandt andre Tale Of Us og Maceo Plex har dyrket i lang tid, men til stadighed rammer en nerve. Er man endnu ikke blevet ramt af denne bølge, bannerført af pladeselskaber som Crosstown Rebels, Visionquest og Hot Creations, er dette remix et godt sted at starte.

Maceo PlexCan’t Leave You (Tale Of Us Remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/09/03-Cant-Leave-You-Tale-Of-Us-Remix-1.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Superb <3 <3 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?