Tigerskin – Peak

Indenfor det sidste års tid har Tigerskin udsendt tre ep’er på det tyske pladeselskab Dirt Crew, som jeg også i flere omgange har erkendt min dybe respekt for. Produktiviteten har altid fulgt den tyske houseproducer tæt, hvilket hans seneste ep-udgivelse for end ikke tre uger siden cementerer. Men netop når Tigerskin rammer Dirt Crew, tager hans lyd en drejning fra den tech’ede house-base og går over i dyb disco, et univers der klæder tyskeren mageligt.

Nu er Tigerskin tilbage for fjerde gang på Dirt Crew med ep’en Torn, som rammer onlinehandlen mandag. Herfra kan man nu streame den imponerende måneskinssjæler Peak i musikvideoen foroven, som er blevet klippet sammen af den dygtige duo 29NovFilms, der ligesom Peak er et positivt bekendtskab.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *