Loosing My Mind (Vinnie Who remix)

Kasper Winding? Nej, navnet siger heller ikke mig mere end at han vidst nok har et rimelig stort kvalitetsstempel. Hvorfor melder hukommelsen intet om. Men det er egentlig underordnet. For Vinnie Whos remix af personlighedens kommende single, “Loosing My Mind” fra albummet Voila, har, kombineret med skramlen fra nedpakning af 19 år, været hele aftenens soundtrack. Tempoet er tilbagelænet og de mange sammenfiltrede (men distinkte) melodier udtrykker overskud, perfekt til en solskinsdag som denne. Vokalen følger samme spor. Lige indtil 3:36, hvor en bemærkelsesværdig falset slår ind. “Er det Jonas Bjerre?” spørger du dig selv. Svaret er: ”Hvor spørger du? Selvfølgelig er det det.” Genialt.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *