I Woke Up With Your Hair On My Hips

Room With A View er et af tidens mest konsekvente houselabels, senest understreget af udgivelsen The Raw Deal med finske Phonogenic, som efter en lang og prominent karriere er Tuomas Salmelas første udgivelse på det Hamburg-baserede pladeselskab. EP’en indeholder fire dybe housenumre, som alle har modtaget anerkendende roser fra Salmelas kollegaer, men som går i hver sin retning. Her er der både numre til de opløftende sommernætter samt frustrerede bangers, hvor især titelnummeret syder af klubappel.

Et helt andet nummer, der dog tidsløst springer ud og imponerer, er det sensuelle, varme og tilbagelænede nummer med den meget mundrette titel I Woke Up With Your Hair On My Hips. Dette nummer ser ud til at besidde alle elementer, som skaber et køligt sommerhit: Forvrængede guitarer, nynnende vokaler, groovey basslines, claps og arrangementer lige til at dykke ned i. Og selvom alle forudsætninger er indfriet, har Phonogenic ikke blot svælget ved “den optimale skabelon”, som utvivlsomt skaber en udemærket sommerslasker, men uden langvarig substans. I Woke Up With Your Hair On My Hips er derimod en subtil ørehænger, drevet af det arbejdsraseri af et håndværk og en præcision som Phonogenic igennem et årti har gjort sit til trademark.

PhonogenicI Woke Up With Your Hair On My Hips
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/08/02-I-Woke-Up-With-Your-Hair-On-My-Hips-1.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. nicholas says:

    Skønt track med hår på hips. Digger det godt nok vældigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?