Glass Eyes – Attica

Hjemsøgt stemning. Haunted house i glasklar produktion.

Behøver jeg at sige, at hollænderen bag producer-aliaset Glass Eyes er anonym? De fire tilgængelige numres strukturer er poppede, men stemningen dyster. Det kunne godt lyde som sammenkoget af alt, hvad der ellers udkommer i øjeblikket. Det gør det heldigvis ikke, for selvom Glass Eyes ganske rigtigt ikke har opfundet den dybeste tallerken, så ligger der en selvfølgelighed i numrene “Palmdale” og endnu mere udtalt på “Rio Hear”, som nogle af de andre soveværelsesproducere burde give deres halve arm for.

Via det lille, nystartede label Zoology Records har Glass Eyes netop udsendt “pay what you want”-ep’en Attica, samt en single-version af det knapt så vellykkede nummer “Mavis Wald”, der gæstes af sangeren Merinde. Hent hele ep’en her.

Glass EyesRio Hear
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/08/03-Rio-Hear.mp3]

Glass EyesPalmdale
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/08/01-Palmdale.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *