Church and Law (FCAN remix)

Vi forsætter hvor vi slap i går. Dagens godte er også et dansk remix, men her kommer originalen fra nogle folk, jeg ved lidt mere om end tilfældet var med gårsdagens Vinnie Who remix af Kasper Winding. When Saints Go Machines andet album, Konkylie, rangerer blandt et af årets absolut bedste – det er der næppe diskussion om. Og som det sig hør og bør følges pladeudgivelsen op af et par singler.
Den seneste er Church and Law, og positionen som miniudgivelse – som en single, selv i disse download-tider helst skal have – forstærkes af et remix, der ganske udenmærket følger op på WSGMs glimrende tradition for remixes. DanskeFCAN har fået æren, og ligesom Vinnie Who gør det med Kasper Winding, skruer han det episke synthpopnummers tempo ned til det halve, trækker stort set alle de melodibærende synthlinjer fra og lader Nikolaj Vonsilds imponerende vokal stå alene frem. Et modigt, men velgennemtænkt valg, der tager stilling til vokalen som bærende element på linje med beatet.

When Saints Go Machine – Chuch and Law (FCAN Remix)
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/08/Chuch-and-Law-FCAN-Remix.mp3]

FCAN spiller live sammen med Kenton Slash Demon og Spelling Bee på Dunkel denne fredag, hvor Regnsky også fejrer 3 års fødselsdag med lidt kage og drinks i starten. Derudover dj’er Mike Sheridan, Theodor Clausen (Averos) og Regnsky selv. Event.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *