The Drums annoncerer nyt album

Nyt, mindre naivt udspil fra det Brooklyn-baserede reverb/surfpop-band The Drums, som til september er klar med opfølgeren til deres selvbetitlede 2010-debut Portamento, som med titlen symboliserer at gå fra et punkt til et nyt. Dette bemærkes som nævnt også på førstesinglen Money, der med sit åbenlyse tema handler om ikke uanede rådemidler. Den klædelige inspiration fra britiske The Smiths er stadig til at føle på – og som udgangspunkt mere defineret på Money, hvor Johnny Marrs legenariske guitarkundskaber fortolkes mere voksent. Det bliver spændende at høre, om bandets lyd er modnet på et år, noget som bandet i flere interviews har snakket om.

The Drums – Money

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *