Twin Sister – Bad Street

Hold da op, så skiftede den nuttede indiepop-kvintetten lige stil. New Yorkerne i Twin Sister husker du måske fra de to ep’er Vampires With Dreaming Kids (2009) og Color Your Life (2010), som sendte Twin Sister direkte ind på din søndags-tømmermandsplayliste med svalende numre som “I Want A House” og ”Lady Daydream”. Med en pladekontrakt fra Domino som støtte, lader bandet nu offentligheden snuse til den kommende debut-lp In Heaven.

“Bad Street” hedder singlen, og første del lyder omtrendt som en laber discoversion af Talking Heads – med David Byrne erstattet af en kælen kat. På singlen omgives sangerinde Andrea Estellas vokal af skarpt skårne guitarriffs, dansable beat og spacede synth, hvilket er noget af et skift fra de ep’ernes stil. Singlen er tættest beslægtet med den rundtossede “All Around And Away We Go” fra den seneste udgivelse, men det major indielabels økonomi giver “Bad Street” et gevaldigt skub fra øvelokalet og ud på den store scene.

Næste gang Twin Sister pryder søndagssoundtracket, bliver der altså rystet gevaldigt op i de sløve lemmer. På mest velproducerede vis. Det lover godt for resten af det kommende album, der indeholder en del numre, fans tidligere har kunnet stifter bekendtskab med ved gruppens koncerter og via de liveoptagelser, som bandet ganske hyppigt har lagt op på deres hjemmeside.
Trods stilskiftet med “Bad Street” taber Twin Sister ikke min opmærksomhed i et sekund – dertil er popnummeret simpelthen for funky. For første gang kan jeg sige, at jeg glæder mig til at danse, når Twin Sister en gang besøger Danmark. Hvilket udgivelsen af debuten da burde være en glimrende anledning til.

Twin SisterBad Street
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/06/Bad-Street.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *