Snooze 4 Love

Norske Todd Terje har på det seneste brugt tilstrækkeligt med tid på mesterlige genfortolkninger af gamle discoslaskere (undskyld det genudsendte ordvalg) fra 1970’erne og -80’erne i form af diverse edits og bootlegs. Hans seneste ep på det famøse, kvalitetsbevidste label Running Back fra april indeholder Terjes egne produktioner skabt fra bunden – og sikke nogle! På ep’en Ragysh finder man fire veldrejede numre vekslende mellem house, disco og balearic med fokus på dybe, funky basslines.

Højdepunktet finder man på Snooze 4 Love, og når først dette track bryder igennem til lytterne, kan industrien for hawaii pizzaer og long island ice tea-drinks godt forvente et boom i salgstallet – det er med andre ord en rigtig 50/50 melankolsk/melodisk sunriseslasker. Mens diverse percussions lavtstemmende rumstrerer i baggrunden til- og aftager den fantastiske, ledende synth virilt og legesygt, for blot at gøre plads til nye elementer. Tryllebindende!

Todd Terje kan opleves i efteråret på Dunkel i København.

Todd TerjeSnooze 4 Love
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/06/02-Snooze-4-Love-1.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *