Nu starter festivalen!

I eftermiddag – klokken 17.00 – åbner Roskilde Festival efter mere end fire døgns opvarmning endelige portene op sit egentlige musikprogram. For mig har de seneste dage gået forholdsvis sløvt uden den større gøren og laden eller mindeværdige koncertoplevelser. Jeg græmtes dog over at misse 4 Guys From The Future mandag eftermiddag, men da ryggen samtidigt var pakket med sovepose og taske måtte jeg lettere ufrivilligt gå direkte forbi lyden fra det danske rockband.

Til gengæld fik jeg den store fornøjelse at deltage i en skøn elektronisk fest på Orange Camp i P, arrangeret af Dunkel, hvorfor vi residents fik muligheden for at hive klubstemningen fra København til Roskildes frodige, grønne græs. Stik mod forventning havde Soundvenue været så kærlige at have sendt en fotograf i felten, som derpå fik taget et par nydelige billeder, hvor et af disse kan opleves ovenfor.

I skrivende stund er vejret med sin nedbør i gang med at rydde lidt op i det tidligere huserende urinstøv, som den bagende sol tirsdag og onsdag (iblandt andre faktorer…) har fremkaldt. Men al frygt for mudderpøl og beskidt beklædning er for mig ikke et tema i aften – for når Tame Impala går på 18.00 – på Odeon – vil australierne med garanti tage kampen op imod vejrguderne med deres varme psychrock. This is me being excited! Derudover må man – alt afhængig af smag – også huske, at man i dagens program derudover kan fange Foals, PJ Harvey, Veto, Oh Land og Lukestar.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *