Motorboater – Lessons

Et dårligt bandnavn og en dårlig tracktitel udgør overskriften til et indlæg om et fremragende indie/electronica sommernummer (i mangel af bedre).
Motorboaters “Lessons” rammer dog stadig vor alle sammens grundmelankoli i kraft af den bedende vokal, der giver mindelser om gode og senere halvdårlige sommeraftener mens de overlegnet producerede bækkener banker derudad. Oftest benyttede kriterium for udvælgelse af musik: det skal føre dig i en ikke forventet retning. Det gør dette nummer.

Kombinationen af balearic bongo-trommer, bækkener ala Pariah, Hyetal og de andre post-dubstep/intelligent-UK-funky-typer samt synth som i sommer og Delorean, fremkalder en frustrerende kombination af energi og melankoli. Resultatet er mere end vellykket.

Det amerikanske enmandsprojekt udgiver debutpladen Sport senere denne måned.

MotorboaterLessons
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/06/Lessons.mp3]

Del og kommentér

  Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
 1. Henrik says:

  Har hørt den og kan rigtig godt lide nummeret :)

  Hilsen

  Henrik

 2. wonky carton says:

  i thought i’d got bored of this style of stuff – certainly reminds me of a chilled Passion Pit – but this is cool!

  good work eva :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?