Lihasa (Dirt Crew Remix)

Jeg føler mig rimelig tryllebundet af alt, Dirt Crew rører ved for tiden, hvad enten det er som producerduo eller når de styrer pladeselskabet af samme navn. Pladeselskabet med over fem år på bagen, var i begyndelsen tiltænkt som et sted for James Flavour og Peter Gijselaers at distribuere deres egne udgivelser, men ovenpå en positiv modtagelse begyndte duoen at trække deres venner ind på det tyske label. Sidenhen har man kunnet støde på artister som Mano Le Tough, Tensnake, Tigerskin og den tidligere Regnsky-omtalte Chymera-perle Curl.

Senest har Dirt Crew remixet tracket Lihasa fra den finske duo Sachrias & Aslak, udsendt på det svenske label Oh! Records. Her er de tro mod orignalskæringens syntharpeggio, samtidigt med at de på remixet har trukket tempoet ned og med deres eget, unikke touch tilføjet remixet soul gennem diverse guitarsamples og i mellem smider vokaler ind fra siden. Deep, cosmic summer feel!

Sachrias & AslakLihasa (Dirt Crew Remix)
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/06/02-Lihasa-Dirt-Crew-Remix-1.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *