ULAH præsenterer: Creep (US) + Kúra (IS) – KONKURRENCE!

Den aarhusianske klub ULAH, som finder sted på spillestedet Train, har underholdt det jyske crowd med massive – og oftest elektronisk fokuserede koncerter og fester – i mere end to år nu. Personligt husker jeg selv den allerførste af slagsen, som foregik en sen fredag aften i januar måned, 2009, hvor Lulu Rouge samt et DJ-set fra Spleen United udgjorde hovednavnene.

Sidenhen har den Unge Lækre Audio Hostage med månedlig tilbagevenden gjort plads for flere danske topskud, men også for mange internationale artister, som enten var tæt på at bryde igennem eller netop havde indlemmet sig som et betydningsfuldt element i den almene, elektronisk interesserede unge danskers bevidsthed… I tidens løb har artister som Hercules and Love Affair, 2ManyDJs og Cut Copy gæstet den aarhusianske klub, som stadigt fortsætter med at understrege sin eksistensberettigelse i Danmarks næststørste by.

Fredag får Train og ULAH nemlig pænt besøg af ikke blot een, men to internationale navne, hvilket foregår over to afdelinger på en og samme aften. I den første portion fodrer ULAH gæsterne med en ske, bestående af den amerikanske kvindeduo Creep, der rummer den prominente DJ og producer Lauren Flax samt navnesøsteren og medproducenten Lauren Dillard. Sammen som Creep skaber de lige dele smukke og hjemsøgende melodier, bedst karakteriseret som elektronisk pop-goth med elementer fra witch house. Hittet Days – der har Romy Madley Croft på gæstevokal – har for alvor sparket deres vej ind i rampelyset, og har da også da nyt en snes afspilninger af undertegnede. Sammen med Kúra, den islandske og dansk-bosiddende duo, som har lagt ører til megen hype i 2011, udgør de den første ULAH-halvdel, som også får DJ-opbakning af Jakob Domino og Regnsky, som jeg denne aften får æren af at repræsentere.

Anden halvdel starter godt og vel en time over midnat, og her bliver der åbnet op for at svede og vridde sig på dansegulvet, når den nyetablerede duo The 2 Bears fodrer publikummet med musikalske honningmader, og hvad man nu ellers kan relatere til almen bjørneadfærd. The 2 Bears består af Raf Rundell, tidligere kendt som den elektroniske producer Greco-Roman Soundsystem, og vennen Joe Goddard, forsanger i hit-funky-super-bandet Hot Chip. Over natten vil de i deres bjørnekostumer blive holdt i kort snor af danske Sunny Beach Happy Slap Mardi Gras, hvis varemærke som regel er at sætte en uforudsigelig fest i gang.

Med billet til første halvdel sikrer man sig også adgang til koncerten med The 2 Bears, den eneste regel er, at man er 18 år eller ældre, en aldersgrænse som først træder i kraft til den anden ULAH-halvdel over natten.

Her på Regnsky udlodder vi 4 x 2 billetter til den første halvdel, der altså også kan give dig mulighed for at opleve The 2 Bears og Sunny Beach Happy Slap Mardi Gras, hvis du og vennerne altså ikke allerede inden er blevet forstoppet med musikalske lækkerier. Alt du skal gøre for at deltage i udtrækningen er, at svare på følgende spørgsmål:

Fra hvilket engelsk band kommer gæstevokalisten på Creep-hittet Days, Romy Madly Croft?

Svaret indsendes til morten [snabel-a] regnsky [punktum] dk, senest natten til fredag! Vinderne vil herefter blive kontaktet via mail.

CreepDays
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/05/02-Days-11.mp3]

The 2 BearsChurch
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/05/Church-1.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *