This is better!

Den unge polske producer-duo Viadrina blev forleden remixet af deres gode venner fra den tyske duo Arto Mwambe og lad det være sagt tidligt i forløbet; det remix kommer til at være et af de store sommer anthems!
De to herrer gør perfekt brug af vokalen fra originalsporet, der kombineres med en kosmisk, appetitlig blanding af italo, funky house og synthpop, og selv om de alle dage har været garante for at skabe varm og sjælfuld housemusik er det her noget af det bedste, jeg til dato har hørt. Tjek det ud her og køb nummeret via Pets Recordings.

ViadrinaBetter (Arto Mwambe remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/05/02-Better-Arto-Mwambe-remix-1.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *