Sunglasses at night, I don’t need a sight

Pladeselskabet Secretly Canadian har jeg en svaghed for. Det kunne være fordi de udgiver søndagsfavoriter som Jens Lekman, Damien Jurado og Here We Go Magic. Men den egentlige årsag tror jeg mere ligger i navnene på de bands, der udgør pladeselskabet. For udover at navnet Secretly Canadian selvfølgelig i sig selv er crispy som de første forårs-asperges, fordobler navne som I Love You, But I’ve Chosen Darkness og Painted Palms på mest selvfølgelige vis min sympati for selskabet.

Santa Barbara-baserede Gardens & Villa har som selskabets seneste signing (endnu en gang) bevist at Secretly Canadian ikke blot er gode til at finde bands, der er dygtige til det med ord. Som forløber til kvintettens første officielle udgivelse på selskabet, udkom den anbefalelsesværidge, digitale dobbelt-single Black Hills/Orange Blossom ved årets start. Jeg er tosset med sommerstemningen på “Black Hills” – kan du sige nej til læssevis af synth, behageligt luntende tempo og de repetitive vokalmelodier ala Bear In Heaven? Ikke jeg.
Til gengæld kan jeg godt få nok af gruppens kærlighed til tværfløjten, sådan som den dominerer på “Orange Blossom”, men det er i princippet mest indianerne på Rådhuspladsens voldtægt af den beslægtede panfløjtes skyld – i længden er melodierne så fængende, at de pinefulde associationer overskygges af sommerhus og Strandvej. Så kryds fingre for hurtig import og solfri himmel, når LP’en udkommer den 5. juli.

Gardens & VillaBlack Hills
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/05/01-Black-Hills.mp3]

Gardens & VillaOrange Blossom
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/05/02-Orange-Blossom.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *