Nyt Greeting Card + Rust i aften!

Det vigtigste først! I aften DJ’er jeg på Rust i forbindelse med torsdagsklubben Hussy, der byder på internationalt besøg fra tyske Dave Vega, som i 90’erne arrangerede ulovlige technofester i Karlsruhe; fester som hev folk til fra nær og fjern. Efter mere end femten år som DJ er Dave Vega nu (langt om længe?) aktuel som producer, blandt andet med ep’en The Woes Of Me, der på titelnummeret har inviteret Seth Troxlers vokalspor op til dans – noget der åbenbart er blevet en overbrugt trend i housemusikken de seneste par år (behøver jeg nævne producere som Matthew Dear, Lawrence, Tiefschwarz, Art Department, Deetron eller Agoria? Muligvis).

Udover dygtige Dave kan man også opleve tidligere omtalte DJ’s som Kasper Melchior fra den nyetablerede technogruppe Palindrom og den unge duo Sousa/Schmidt – sammen vil vi skabe den vildeste kælderstemning Hussy hidtil har oplevet, samtidigt med at fyre som Emil Lange og SunnyBeachHappySlapMardiGras fester på Main Floor.

Alt dette sker dagen før en helligdag, så med mindre man ligger inde med eksamensstress bør man gribe aftenen om livet og feste med. Ønsker man at komme gratis ind – og derved spare entreen på 60 kroner – skal man blot skrive en mail til mig på morten [at] regnsky [punktum] dk og jeg vil skrive jer i døren +1. Man har til klokken 20.00 i aften!

Dave VegaThe Woes Of Me ft. Seth Troxler (Original Mix)
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/05/The-Woes-Of-Me-ft.-Seth-Troxler-Original-Mix-1.mp3]

Sekundært udsendte jeg for to dage siden tredje kapitel i min Greeting Card-serie/podcast/mixtape-kavalkade, som denne gang emmer af viril housemusik, høj på følelser, groove og vokaler. Dette synes jeg selvfølgelig folk skal tjekke ud og eventuelt bruge det som et led i opvarmningen til en formentlig spændende aften i Københavns natteliv.

Morten BruhnGreeting Card #03

Del og kommentér

  Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
 1. Anders says:

  Sikke mange dejlige ting presset sammen i et indlæg! :-)

 2. Daniel says:

  Goddag hr.Bruhn!

  hvem har lavet og hvad hedder første track i mixet?

  dejligt mix

  lub

 3. Hej Daniel, tusind tak for de fine ord.

  Det er Till Von Sein og Aera, som sammen har lavet nummeret Dynamite, som kan findes på pladeselskabet Pets.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?