Struggle. Struggle. Struggle.

To af de største artister indenfor deep house-subgenren, Jus Ed og Move D, har teamet sammen på nummeret It’s A Struggle, der med sommerlig fornemmelse kombinerer førstnævntes tilbagelænede og kølige vokalloops på en produktion, som derudover emmer af tungtbelagte percussions, akustisk guitar og dybe grooves. Den digitale udgivelse fandt sted en måned tilbage, men gør sig mere end nogensinde før gældende jævnfør den varme middagssol, der med åbne arme velkommer chillede tracks som dette.

Singlen findes på Jus Ed’s eget label, Underground Quality, og kan blandt andet købes på junodownload.
Move D spiller på Dunkel i København den 7. maj.

Jus Ed & Move D – It’s A Struggle
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/04/Its-A-Struggle.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Louise says:

    Super fedt!

  2. NWS Cast says:

    Lækkert track, der stikker dybt. /s

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?