Se hele Trailerpark-dokumentaren

Det er efterhånden et par uger siden sidste låge i Trailerpark Festivalens video-føljeton blev vendt, men først nu kan den 48-minutter lange dokumentarfilm ses på nettet.

Så selvom vi er midt i en påskeferie, der føles mere som en sommerferie, og forventningerne til den kommende sommer optager betragteligt flere tanker end minderne fra den forrige, gør vi en undtagelse og forsøger at udskyde jeres check-in i parkerne med en times tid:

Trailerpark-videoen er næppe den værste måde at bruge tid indendørs. Udover at vise koncertklip med en lang række af de optrædende bands, følger filmen forskellige af festivalens tovholdere gennem forberedelserne op til og arbejdet efter festivalen, samt under den store kulmination. Som Jessie Evans i åbningsscenen siger fra scenen:

“This song is for everybody that’s out there to put something into the world today. Don’t let anybody tell you what to do, be yourself, celebrate, put your love into the world, now! You guys have to power.”

Det er præcis, hvad Trailerpark Festival handler om. At en stor gruppe mennesker gennem deres hårde, frivillige arbejde skaber noget stort fra bunden, noget, som rent faktisk får en reel værdi for en mange gange større gruppe mennesker. Dokumentaren er et bevis på at det lykkedes, og at det – selvom man måske ikke skulle tro det – er muligt at skabe et arrangement, der er drevet af passion frem for kommunal støtte.

Musikken levere – udover Jessie Evans – folk som Caribou (der spiller intet ringere end hittet “Sun”), Wareika, We Have Band og danske favoritter som Sleep Party People og The Kissaway Trail samt Vinnie Who, som også i år gæster Trailerpark og dermed spiller på festivalen for tredje år i træk.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *