Max Cooper besøger Dunkel

Britiske Max Cooper har længe stået på Regnskys ønskeliste over kunstnere, vi gerne vil se live. Hans remixes af Extrawelt, Hot Chip og Dominik Eulberg samt egenkompositionerne har været i rotation i høretelefoner såvel som dj-pulte, og derfor er det lidt af en ære, at det er lykkedes at booke ham til Dunkel i København.

Som få andre kombinerer Max Cooper energisk techno med electronicaens søgende melodier, og såvel hans egne produktioner som de mange remixes sender kærlige blikke mod favoritter som landsmændene fra Border Community, Extrawelt og label-kammerater Dominik Eulberg og Fairmont, som Cooper da også alle har remixet.

Det seneste år har i den grad stået i Max Coopers tegn. Med intet mindre end 4 ep’er og 12 remixes har Max Cooper bevist sin bredde – han favner både det pulserende beat og de eskapistiske støjflader uden nogensinde at gå på kompromis med sine melodier. For blot en uge siden udgav han ep’en Metaphysical, der er endnu et bevis på Coopers uomtvistelige flair for melodier – lyt bare til den næsten melankolske “Solace”, hvor glasklare klokker bimler ind og ud af de lettere støjende beats.

Til at bakke Max Cooper op står Averos klar. Averos, der består Theodor C. og Natal Zaks (Aebeloe), udsendte for blot to uger siden ep’en “Theme One” på det nye label Farver. Sammen puster de en sky af forførende og berusende lydlandskaber op mod nattehimlen, hvor samples af bl.a. vokal og guitar danner melodierne, og gør Averos til et imponerende og kompetent ekko af så store navne som Four Tet og Apparat når de er allerbedst. Averos spiller et liveset som opvarmning til Max Copers totimers ditto.

Som indledning og afrunding er Dunkel-klassikerne A Boy Named Sue & Shermann samt Regnskys Morten Bruhn, Eva Laksø og (tildigere Regnsky-skribent) Søren Daugbjerg den tretrins-kanon der guider dig gennem aftenen.

Se event her.

Max Cooper – Reflections/Contortions liveset

Max Cooper – Solace
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/04/05-Solace-1.mp3]

Max CooperI Feel Better – (Max Cooper Remix – Radio edit)
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/08/I-Feel-Better-Max-Cooper-Remix-Radio-edit.mp3]

Averos – Averos

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *