The Mythical Beasts – ‘Communicate’

The Mythical Beasts er en retrofuturistisk disco-duo, som i 2007 blev formet af Toby Tobias og Felix Dickinson, to af de mere fremtrædende og trendsættende disco-producere vi gennem de seneste årtier har haft.

Til maj udsender de 12″eren Communicate, der vedhæftes af tre remixes, blandt andet fra Permanent Vacation. Permanent Vacation, et kombineret pladeselskabs- og producerensemble, har sammen med to andre artister fået til opgave at fortolke en smækkys-stimulerende, i-lænden-søgende og brandhot krautdisco-smasker. Vi har fået lov til at dele originalskæringen, der, når vi nu snakker retrofuturisme, på mange måder kunne være det nummer som Crockett og Tubbs i 1980’erne ville sætte på anlægget efter en dag med kriminalitetsopklaring. Måske kan det derfor heller ikke regnes for at være særlig underligt, at d’herrer Tobias og Dickinson på dette kommende udspil lettere legesygt kreditteres som de to hovedkarakterer fra den klassiske serie Miami Vice.

The Mythical BeastsCommunicate
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/03/01-Communicate.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Kristian says:

    Mad props for awesome double posting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?