Skyskraber

Det er roen, som gør Mew til et af (min) verdens absolut bedste bands. Hver gang jeg lytter til det ene eller andet fra det band, undres jeg over, om det virkelig kan passe, at resterne af tusinde drømme er så smukke. Ugen, der netop nu går bort, har i udpræget grad stået på Mew. Igen, igen, igen.

Hvis du er til den mest sukrede udgave af Danmarks bedste band, som anno Half The World Is Watching Me (pladen Soundvenue af urandsaglige årsager mener var sidste årtis 16. bedste), eller de mest melodisk simple og hjerteskærrende passager på 2009’s No More Stories… (hvis du lige trækker trommerne – det evigt bedste – fra, og indskrænker den brede tangentpallet lidt), vil du nok kunne lide Jonas Bjerres ultra-poppede solo-single ”Kids Don’t Fight”.

Den udkom for et par uger siden, og er den en del af soundtracket til Rune Schjøtts kommende film Skyskraber, men det ved du jo nok allerede. Jeg synes i øvrigt, at Mew burde kalde deres næste album Skyskraber. Det er i hvert fald en overraskende fuldkommen beskrivelse af en brøkdel af de ting, det band gør mig til.

Jonas BjerreKids Don’t Fight
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/03/Kids-Dont-Fight.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *