Need to get out and find the love of my life

Sidste år udsendte den melodiske beat maker Will Wiesenfeld aka Baths pladen Cerulean, som gav ham øjeblikkelig anerkendelse for at kunne smæde eskapistiske electronicahits som Maximalist, Animals og Departure sammen, på en plade som bandt andet kastede en 8.2-anmeldelse af sig fra Pitchfork.

Han er nu tilbage med 12″eren med co-titlen The Nothing / Daily, Nightly, som kan købes via iTunes. På a-siden fortsætter han sidste års drømmende, flygtige facetter med pirreligt korte og tænderskærende flotte produktioner, hvor han synger om at finde en flugtvej, uden at miste jordforbindelsen, i jagten efter noget magisk i hverdagslivet.

BathsThe Nothing
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/03/01-The-Nothing-1.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *