Junior Boys fortæller sandheden

Når sommersolen herhjemme står højt på himlen, udgiver den charmerende, canadiske synth pop-duo Junior Boys deres fjerde fuldspiller – helt bestemt den 14. juni. Pladen, der kommer til at bære titlen It’s All True vil for fjerde gang ud af lige så mange mulige udkomme på Domino, som Eva for i øvrigt kort omtalte i går.

Pladen er, i modsætningen til Jeremy Greenspan og Matt Didemus’ tidligere værker, ikke kun blevet indspillet i deres hovedsæde i Ontario, men også i Shanghai, hvor Jeremy under sit kinesiske ophold begyndte at skrive og optage albummet. Derfor skulle man ifølge bandet og pladeselskabet se frem til flere orientalske lyde og tilføjer yderligere, at albummet vil iscenesætte en verdensturné for Junior Boys, der ikke har spillet på dansk grund siden den københavnske koncert på festbåden Stubnitz i sensommeren 2009 – så forhåbentlig vil duoens danske fanskare snart kunne se frem til en ny mulighed for at fange en fræk live performance med Junior Boys’ forførende elektroniske popmusik, som flyder ind og ud mellem alskens subgenrer.

Den første smagsprøve på It’s All True, den næsten seks minutter lange førstesingle ep kan hentes på Dominos hjemmeside hér, ved at man tilmelder sig duoens nyhedsbrev. Det første udspil er en udemærket, funky åbner, som chillende undgår at tage alt for mange chancer. Kort inden udgivelsesdatoen vil et andet nummer på pladen, Banana Ripple, desuden udkomme som single fysisk og digitalt med remixes af disco prinsen Tom Moulton og den svenske Regnsky-favorit The Field, stay tuned!

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *