Iris

Næste måned er den hollandske houseproducer Tom Trago pladeaktuel med karrierens anden LP, Iris, navngivet efter sin kæreste. Om det har været af manglende tålmodighed skal være usagt, men ikke desto mindre udsendte hollænderen forleden en tre numre stor sampler for den kommende udgivelse via pladeselskabet Rush Hour, som også vil distribuere fuldspilleren.

Disse tre numre fra hans Iris Sampler – Being With You, Space Balloon og What You Do – er alle at finde på Iris, der udkommer på mandag. På What You Do, ep’ens mest interessante nummer, vokalgæster Chicago house-legenden Tyree Cooper, hvilket måske bliver lidt tacky, men som ikke kan pille ved den produktionsmæssige elegance, nummeret byder på.
What You Do emmer nemlig af autentiske referencer til Chicagos housescene på en frisk, nyfortolket facon, med voldsomt dirrende sub bass, funky electro basslines samt våde kicks og claps.

Hvis denne smagsprøve taler et billede for, hvad der er i vente på Iris, så kommer jeg utvivlsomt til at vælte over pladen langt ude i fremtiden. I mellemtiden kan man erhverve sig ep’en digitalt på blandt andet Beatport, Boomkat og iTunes, samt lytte nedenfor til Tom Tragos 22 minutter lange sample-mix af samtlige Iris-medvirkende numre.

Tom TragoWhat You Do (feat Tyree Cooper)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/03/03-What-You-Do-feat-Tyree-Cooper-1.mp3]

Tom TragoTom Trago – Iris teaser mix by rushhourrecords

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *