Greeting Cards

Jeg vil for en kort stund gerne snakke om et nyt tiltag, jeg netop har påbegyndt. Dette er en serie af mixtapes under navnet Greeting Cards, hvor jeg nogenlunde hyppigt vil udsende en række mixtapes, der kombinerer numre, som jeg personligt holder af og rører noget i mig. Tematikken er variabel fra mixtape til mixtape, men det er først og fremmest en overordnet vigtighed, at musikken rører noget i mig, hvilket jeg brænder for at viderformidle.

Tilfredsheden med den første session er til at tage at føle på hos mig, og derfor håber jeg det vil blive modtaget positivt hér på Regnsky. Det første mix starter ud i et nedsat tempo med primært elektroniske numre, og udvikler sig i sidste ende ud i en houset retning – en stilart, jeg for alvor føler mig hjemme i.

Morten BruhnGreeting Card #01

Tracklist:
1. Lord I Just Can’t Keep From Crying Sometimes – Colin Stetson [Constellation]
2. Gorilla Hug (Nicolas Jaar Remix) – DJ T. [Get Physical Music]
3. Wingman – Fritz Kalkbrenner [Suol]
4. Eso No Lo Manda Nadie (John Talabot’s Superedit) – Vainica Doble
5. Ur Love – Grooveman Spot [Jazzy Sport]
6. Rain Parade (Mark E Remix) – DJ Ageishi & Ackin [Internasjonal]
7. Your Arms Around Me – Jens Lekman [Secretly Canadian]
8. Say A Rittle Player (Dimitri From Paris Re-Edit) – Aretha Franklin
9. Alsace & Lorraine (Dairmount & Berardi Perspective) – Jimpster [Freerange Records]
10. 4 You (Maya Jane Coles Remix) – 4th Measure Man [Area 10]
11. Nonneo – Tin Man [Absurde Recordings]
12. It’s You Again – Clockwork [Hot Creations]
13. Closer – Mano Le Tough [Dirt Crew]
14. Sex In The Kitchen ft. R Kelly – Soul Clap [Wolf + Lamb]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. christoph says:

    kan man få fingre i de ustyrligt fine kort nogensteds?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?