Can’t Hide The Way I Feel

Nocturnal Sunshine er et dæknavn for den engelske house-prinsesse Maya Jane Coles, der særligt sidste år tog klubberne med storm med sine melodiske produktioner. Som Nocturnal Sunshine fremhæves genreforståelsen UK garage, hvilken oftest sammenlignes med dubstep, og som er en af Maya Jane Coles’ andre musikalske spidskompetencer.

Sidste år udsendte hun den tosidet 12″er Can’t Hide The Way I Feel på vinyl via pladeselskabet Lick My Dick Deck. Det er en udgivelse som først for kort tid siden kunne købes digitalt, efter at den i de sidste måneder af 2010 fik en yderst positiv modtagelse, blandt andet kronet med en plads på Scubas Resident Advisor podcast.

Netop titelnummeret har frosset mine høretelefoner fast på ørene den seneste tid, der med sin stigende og tiltagende arpeggio understøtter den evindelige sætning fra den samplede vokal “I just can’t hide the way I feel”, der nærmest flyder over af pitching og ekkoeffekter. Stadigt med rødderne i Coles’ hjemlige houserammer er Can’t Hide The Way I Feel et tungt, flot produceret og mekanisk loop-baseret nummer med mange smukke variatoner i løbet af nummerets seks minutter lange varighed.

Nocturnal Sunshine Can’t Hide The Way I Feel
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/03/01-Cant-Hide-The-Way-I-Feel-1.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Nicolas says:

    det er så genialt! maya jane coles er godt kørende

  2. christian alexander says:

    lick my deck, morten :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?