Villains Club lukker ned – Hussy overtager

Efter præcist to år på den københavnske scene i nattelivet lukker torsdagsklubben Villains Club, som havde sit ståsted på Nørrebro-spillestedet Rust, ned i denne uge efter at have fejret sin fest nummer 100.

Det bliver unægteligt en sørgmodig afsked når anlægget klokken 5 tidligt fredag morgen lukkes ned, for Villains Club har de seneste to år unægteligt været en institution i det københavnske natteliv – om man har kunnet lide klubbens elektroniske program eller ej. Dette konkluderes også sammenstemmigt af flere DJs og producere, der fælles for alle på et tidspunkt har figureret på Villains Club-programmet over de seneste 24 måneder, i tilbagebliksvideoen nedenfor.

Hovednavnet til det sidste Villains Club-arrangementet er det London-baserede soloprojekt Girl Unit, hvis musikalske stil gør sig indenfor forrige års mest banebrydende genre; den pulserende witch house, som emmer af tidsløse stilarter som industrielle hip hop beats, dubstep og shoegaze rock. Girl Unit iscenesatte sig for alvor med hittet Wut, som i 2010 udkom på det højt respekterede pladeselskab Night Slugs.

Aftenens hovednavn leverer denne aften et DJ-set sammen med andre tilbagevendende, lokale navne; heriblandt den en smule genrebeslægtede duo 2000F & JKamata, mens kælderen kommer til at emme af to veteraner samt jeres undertegnede; Djuna Barnes, Waqar og Morten Bruhn.

Og hvad skal der så blive af torsdagsnætterne på Rust? Tidligere i dag blev det annonceret, at Villains Club fra og med torsdag den 23. februar vil blive erstattet af en ny torsdagsklub, Hussy. Hussy vil ligesom Villains Club blive drevet af en ambitiøs kvartet, med booker og promotor Sven Houlberg som det tilbagevendende medlem. Med et nyt kuld medarbejdere, bestående af DJs, grafikere og promotorer, vil de præsentere Hussy som Københavns nye feminine medlem, med hang til sexet stemning og musikalsk mangfoldighed indenfor det elektroniske genrespektre. Indtil videre har de offentliggjort bookinger med Mickey Moonlight, som i efteråret sidst år gæstede Simons, samt et DJ-set fra Caribou-personataen Dan Snaith.

Hvis man vil gratis med på torsdag – til Girl Unit, den sidste Villains Club-fest, det 100. arrangement, to års fødselsdagen og lækker musik fra tre etager – så send en mail til morten@regnsky.dk. Her vil man komme på listen med +1

Girl UnitWut
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/02/01-Wut-1.mp3]

Girl UnitGirl Unit\’s Dollars To Pounds Mix for THE FADER
[audio:http://media.thefader.com/thefader/girl-unit-fader-d2p.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Mikkel Nørgård says:

    Hvilket fantastisk set (Dollars to Punds Mix for THE FADER), men hvordan får man fat i dette ? hvor kan man erhverve sig det

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?