Søndagstur til Crayon Fields anno ’09

For Crayon Fields virker teorien om at less is more. Den australske kvartet udgav tilbage i 2009 deres seneste album All the Pleasures of the World, og på det får de enkelte instrumenter plads. Det skaber ro, og netop derfor vender jeg ofte tilbage til de bløde, melodiske og fabulerende favoritter som den harmoniske “Voice of Paradise”, americana-luntende “Celebrate” og det lidt mere up-tempo titelnummer.

Og det er ofte på søndage, Crayon Fields ryger frem igen. I dag var en særligt passende dag, for solskin og letbenet pop hører nu ganske glimrende sammen. Hent disse to numre og håb på lige så godt vejr til den morgendagens cykelture:

Crayon FieldsCelebrate
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/02/Celebrate.mp3]

Crayon FieldsAll The Pleasures Of The World
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/02/All-The-Pleasures-Of-The-World.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *