Rønn er Vårens Sæk.

Vi modtog en lille elektronisk protestsang her i går eftermiddags. Det Sejler I Effekter står selvfølgelig bag (hvem husker ikke “Den danske sang er en ond, blond Pia”?), og denne gang er det regeringens behandling af statsløse, der står for skud: Inspireret af forårssol og et lidt mindre smukt politisk klima hedder den seneste sample-tunge produktion fra kunstneren “Rønn er Vårens Sæk”. Og det er jo egentlig en smule sjovt i sig selv:

“Jeg har ikke pligt til at svare,
jeg har pligt til at møde op,
og derfor vil jeg bare sige nu,
jeg tænder ikke mere for denne her,
jeg synes sådan set det kan være nok
og det er min ret.”

Selvom nummeret er rimelig simpelt opbygget får det i høj grad understreget det komiske ved hele situationen – med virkelig imponerende sampling af vore kære integrationsminister Birthe Rønn Hornbechs tur gennem mediemenageriet (kender du ikke sagen? Læs med her). Nummeret er kort, og nok mest af alt en sjov understregelse af absurditeterne, for Det Sejler i Effekter vil ikke komme med paroler på løftede pegefingre til deres lyttere. Så erstat søndagstristessen med en god portion energisk og ironisk dubstep.
Det Sejler i Effekter – Rønn er Vårens Sæk

Del og kommentér

  Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
 1. Erik says:

  Du kan godt indsætte et nummer fra Soundcloud. Du skal dog ikke bruge Soundclouds wordpressfunktion, da det ikke fungerer for selvhostede blogs. I stedet skal du bruge “embed code” som er den første mulighed ved “share” på et givent track på Soundcloud. Denne kode kopieres direkte ind i indlæggets html-kode.
  Mvh. erik

 2. Eva Regnsky says:

  Hej Erik,
  tak – men der er desværre ikke embed-koder til gængelige på dette nummer. I det tilfælde bruger vi normalt Soundclouds customized WP link, men det loader ikke i øjeblikket. Vi arbejder på at få det fikset på en anden måde. Ellers tak for hjælpen – det er sødt af dig.

  Bedste hilsner,
  Eva Regnsky.

 3. jdreng says:

  Nu er der embed-kode: ” Rønn Er Vårens Sæk by Det Sejler i Effekter

  BH Jesper/ DSiE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?