FaltyDL og Simon Baker varsler albums

I tillæg til indlægget i foregårs om Nicolas Jaars forestående debutalbum er det værd at bide mærke i, at 2011 på nuværende tidspunkt fremstår lovende med henblik på årets bud på fuldspillere og endnu ikke ser ud til at stoppe efter et fantastisk 2010, som var rigt på imponerende udgivelser.

Vi fortsætter indenfor den elektroniske genre i to forskellige retninger. FaltyDL, den populære dubstep/garage-producer Drew Lustman fra New York, udsender den 13. marts karrierens andet studiealbum som opfølger til den anmelderroste debut Love Is A Liabillity. Den kommende plade udgives på Planet Mu – hvor han allerede har udsendt flere 12″er – og kommer til at bære titlen You Stand Uncertain, der vil byde på gæsteoptrædener fra de smukke vokalister Nneka og 22-årige Lily McKenzie, som har fået masser af support fra især den engelske radiokanal BBC 1Xtra. You Stand Uncertain består af ikke før udgivet materiale, så det skal derfor blive spændende at høre hvad denne har at byde på. Er man ikke bekendt med FaltyDLs futuristiske garage-lyd kan man velsagtens tjekke hans netop udgivende Hip Love, der tilmed er blevet remixet af The XX-medlemmet Jamie XX.

FaltyDL – You Stand Uncertain, Planet Mu. 13. marts (dubstep, garage)

FaltyDLHip Love
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/01/01-Hip-Love-1.mp3]

Som om det ikke var nok er udgivelsesdatoen for techno- og housekoryfæet Simon Bakers debutplade netop også blevet annonceret. Nyheden om en studieplade på trapperne fra FaltyDLs landsmand Baker blev først bragt i slutningen af sidste år, men til gengæld ved vi nu både, at pladen kommer til at lystre på Traces og vil ramme forretningerne og det online musikmarked et udefineret sted i marts måned.
I pressemeddelelsen fortæller det historiske pladeselskab 2020 Vision, som vil husere den kommende udgivelse, at lyden på Traces (selvfølgelig) vil være langt mere lyttervenligt sammenlignet med Simon Bakers typisk kluborienterede udgivelser. Derudover varsler 2020 Vision mere down-tempo skæringer med op til flere vokalgæster, uden at de dog endnu vil sætte navn på hvilke samarbejdspartnere vi kan se frem til.

Simon Baker – Traces, 2020 Vision. Marts (tech-house)

Simon BakerThe Trick
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/01/01-The-Trick-1.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Jens B says:

    Eeeeeelsker FaltyDL!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?