Smash! Bang! Pow! & Dunkel præsenterer: SALEM + TARAGANA PYJARAMA + ASLOPE

“Men hvad skal vi høre, når Californiens varme pludselig synes frygtelig langt væk?”

Så vil vi vende blikket mod nord. Nærmere bestemt til de nordligt liggende stater i USA; dem Danmark deler klimabælte med. De steder, hvor fuldstændig out-of-this-world farvestrålende julepynt reflekteres i sneen, trods the skyline vibrerer af varme om sommeren. Kort fortalt: der, hvor trangen til fordybelse naturligt kryber frem, mens melankoli og længsel mod lysere tider eksisterer som grundvilkår.

Heather, Jonathan og Jack mødte hinanden i Chicago, den næstmest voldelige by i USA. Det kan høres i den musik, de tre spiller, trods de nu, som Salem er spredt til New York, Illinois og Michigan. Når de da ikke er på turné. Siden slutningen af november har trioen trukket vintermørket over Europa med sin klaustrofobiske, skræmmende langsomme (ja, næsten sløve) mareridts-pop. Nu er det Danmarks tur, for Smash!Bang!Pow! har sikret sig de eftertragtede amerikanere. På torsdag indhyldes Dunkel i røgmaskiner, konstante keyboardflader, horror-rap og cuttede beats.

SalemKing Night
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/12/01-King-Night.mp3]

Og det er dem, vi skal høre, nu hvor laidback slackerattituder er temmelig irriterende. Efter et par ep’er udgivet på forskellige labels har det fremstormende IAMSOUND kastet sin kærlighed på bandet, og tidligere på året blev debuten King Night udsendt til rosende anmeldelser – i modsætning til da de første gang kastede sig ud i liveoptrædener. Det skete på noget nær verdens værste sted at spille en dårlig koncert – branchefestivallen SXSW. Til gengæld tog de for alvor kegler på CMJ, New Yorks svar på SXSW. Her var koncerterne præcis så kvælende, intense, skræmmende og helt igennem fascinerende, man i bedste fald kunne forestille sig. Sjældent har jeg haft mere lyst til et ekstranummer end der. Det fik vi ikke, hvilket også ærgede Pitchfork.

Derfor ser jeg endnu mere frem mod torsdag d. 9. kl. 22, hvor Dunkel åbner for Salem. Som support er danske Nikolas, der er signet på kvalitetsbevidste Escho. Smash! Bang! Pow! og venner fletter starten af aftenen sammen som dj-teamet Anders, Jesper og Kasper.

SalemSick
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/12/04-Sick.mp3]

Efter koncerten følger danske Taragana Pyjarama (tidl. Eim Ick) og Aslope op på Salem med to livesets. Begge er blandt Regnskys oftere omtalte danske producere (læs her om Taragana Pyjarama og Aslope), og hvis du endnu ikke har oplevet dem er de i sig selv en bytur værd.

Taragana Pyjarama – Liveset 14. oktober


Smash!Bang!Pow! & Dunkel præsenterer:
SALEM (US, IAMSOUND, live)
+ Nikolas (DK, Escho, live)
+ Anders, Jesper & Kasper (S!B!P! djs)
Kl. 22-01
Entré: 100,-


Afterparty:
Taragana Pyjarama (DK, Fool House, live)
Aslope (DK, Hobby Industries, live)
A Boy Named Sue (dj)
Kl. 01-04
Entré: 40,-

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Jens B says:

    Huhaj-dada hvor gad jeg godt opleve alle disse uimodståelige godter af nogle grupper. Desværre gør afstande det knapt så gnidningsfrit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?