Silver Pines

Ved første gennemlytning minder amerikanske Silver Pines mig om unægtelig om Pure Ecstasy og Painted Palms, som Morten tidligere har skrevet om. Med deres hash-rusende og ecstasy betonede shoegazer pop giver Silver Pines med deres debutalbum, Forces, mig lyst til at ligge i fosterstilling på mit dyre parketgulv og ryge en hel pakke cigaretter. Dette lyder måske ikke særligt tiltalende, men det skal straight upfront siges, at der altså er noget opløftende og “jeg kan sku’ godt klare mig”-attitude  over Silver Pines’ næsten genreløse og henslængte musiske udtryk. Med distortionprægede guitarer, utydelige tekster, country assosiationer og længselsfulde toner fra orgler, kravler Silver Pines ind af dit ene øre og svæver skødeløst rundt, indtil du ikke kan få deres følelsesladede sange ud af hovedet igen.

Forces lyder som en lang løbetur, en bustur hjem efter at have haft sex med sin ekskæreste eller som de der aftener hvor man, ene og alene, drikker en hel flaske rødvin. Pladen er træt på den helt rigtige måde, der på én gang fascinerer og irriterer en. Jeg kan stærkt anbefale at bruge penge på Silver Pines fine musik, der helt perfekt svæver rundt i krydsfelterne af en masse alt for indoktrinerede genrer. Jeg kan i hvert falde ikke få nok.

Silver Pines – Payasito

[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/12/04-Payasito.mp3|titles=04 Payasito]

Silver Pines Timefather

[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/12/Timefather.mp3|titles=Timefather]

Silver Pines Travelin Bones

[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/12/05-Travelin-Bones.mp3|titles=05 Travelin Bones]

Forresten er det vist kun på sin plads at sige tillykke, til Jens Bjørn Grelck og Mads Christian Sandholm, der blev vinderne i vores SMALL BLACK konkurrence!

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *