Nyt mix fra Mano Le Tough

Da Mano Le Tough gæstede København og Dunkel sidste uge, var det en sand fornøjelse. Også for mit vedkomne, at opleve hans tre timer lange set, at beværte ham rundt i hovedstaden og efterfølgende æde 18 sandwiches med ham på hans hotel, var oplevelser jeg først vil glemme om lang tid.

Nu er der nyt fra ham i form af hans spritnye, brandvarme mixtape, der er en time langt og inkluderer kunstnere som Jacob Korn, Daso, Tornado Wallace og Edwyn Collins – jep, ham med ‘never met a girl like you before’. Dette er et ret imponerende mix, klart et af hans bedre. Hold ørene åbne, for i begyndelsen af 2011 vil Mano Le Tough for anden gang udsende en ep via Prins Thomas’ pladeselskab Internasjonal.

Tracklist:
Little Dragon – Twice
Daso – Why Try (Reade Truth Remix)
Tahiti 80 – Darlin’ (John Talabot’s Oscuro Baile Remix)
Tornado Wallace – Whispering Twirl
Little Leaf – Arthur (Erobique remix)
Good Guy Mikesh & Filburt – Ours (Marius Vadied Remix)
Fernando Pulichino – Open Source (Prins Thomas Edit)
Jacob Korn & Kelli Hand – Dance Away
Dave Dk – Will Be Gone
Dual Shaman – Ocean Breeze (TJ Kong & Nuno Dos Santos Remix)
Edwyn Collins – Girl Like You

Mano Le ToughLike in a song from days of yore – Noice podcast


Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Theodor C. says:

    Spiste i virkelig 18 sandwiches?

  2. Ja, er du ikke bare stolt af mig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?