Eksperimentalistiske toner fra Maya Jane Coles

Fra det britiske pladeselskab Hypercolour har den rødhårede skønhed Maya Jane Coles netop udsendt sin seneste udgivelse, den fem numre lange Humming Bird EP. Efter succesen med What They Say i oktober, som var det mest Resident Advisor-chartede nummer samme måned, har den engelsk/japanske houseproducer for alvor etableret sig på den internationale scene efter et par års historik som producer og dj.

Men hvor jeg blev lidt søvnig af den til tider sterile EP What They Say og isærdeleshed titelnummeret, har 23-årige Coles med sit seneste udspil, både på titelnummeret – og især på det mere dystre og tilbagelænede track You – bevist, at hun mestrer evnen til at skabe et originalt hook og groove, mens hun for tiden skal regnes for blandt de bedste til at indlemme fængende percussions. Når snakken falder på netop You, et af hendes mere eksperimentale numre til dato, så bemærk desuden hvordan den dubbede bassline virkelig komplimenterer den feminine vokal. Hvor You ikke er det mest feststemte track er det derimod et essentielt lyt, værdigt for enhver der har fundet kærligheden ‘selv på den mørkeste dag’.

Maya Jane ColesYou
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/12/You-2.mp3]

Maya Jane Coles – Humming Bird
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/12/01-Humming-Bird.mp3]

[Køb via Beatport]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Nicolas says:

    Virkelig en god EP!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?