You don’t know me, but I’m yours

Det danske band Atoi, udgav d. 25 oktober deres andet fuldlængde album, “Waves Of Past Relations”. En plade, der som så mange andre, kræver et par gennemlytninger, før at man for alvor kan forstå pladens til tider dystre, men samtidigt dansable og melodiøse lydunivers. Atoi har selv udtalt at de på pladen har konkretiseret deres lyd i forhold til tidligere udgivelser, og har fundet inspiration i 80’ernes syntetiske og melankolske popmelodier. Med lyttervenlige, men stadig interessante melodier formår Atoi da også at fange ens opmærksomhed. På førstenummeret “All The Way”, rammer smukke Ida Cæcilie Rasmussen‘s dybe røst en, og med tung basgang og elektroniske virkemidler kommer Atoi perfekt fra start. På første singlen “The Fight” har det firemand store band skruet op for tempoet og kreeret en popmelodi, der rammer en lige i mellemgulvet og giver en lyst til at drikke den der ekstra øl, man absolut ikke burde drikke. Man lytter uden tvivl bedst til numrene på pladen i forlængelse af hinanden, da storylinet og fortællingen bliver tusinde gange stærkere sådan. Men da vi jo ikke kan streame et helt album, har jeg her udvalgt mine to yndlings numre fra Atoi‘s fine nye plade, “Waves Of Past Relations”.

Atoi – All The Way

[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/11/01-All-The-Way.mp3|titles=Atoi – All The Way]

Atoi Camouflage

[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/11/05-Camouflage.mp3|titles=Atoi – Camouflage]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *