Svensk syre i særklasse

Det er efterhånden længe siden, at den svenske søskende duo The Knife, sidst lod høre fra sig. Nok hovedsageligt på grund af Karin Dreijers succes under kunstnernavnet Fever Ray. Men i morges vågnede jeg op til en behagelig overraskelse. De svenske syre-eksperter har nemlig i samarbejde med musikblogs giganterne fra Pitchfork, leaket en live koncert optaget i Göteborg, tilbage i april 2006. I en sammenkogning af tidløse mesterværker som Heartbeats, Silent Shout og Marble House og et fantastisk lysshow, leverer The Knife en intet mindre overlegen virtuel liveoplevelse, der drager en ud på meget mørke afspor.

Specielt under nummeret Silent Shout, der lyder som et paranoidt tordenvejr, administrer The Knife at blande, musik, mystik og visuelle oplevelser til en cocktail der bedst af alt beskrives som perfektion. Så skru op for dine høretelefoner, sluk lyset og maksimer afspilleren, for dette er intet mindre end smukt.
Se koncerten her.

Del og kommentér

  Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
 1. toudahl says:

  helt igennem genialt! tak for indslaget.

 2. rune says:

  Denne livekoncert er skam udgivet for længe siden! Jeg har nemlig selv anmeldt
  Silent Shout: An Audio Visual Experience.

  Kan lånes på biblioteket eller købes i TP. http://www.tpmusik.dk/detail.asp?bar=5033197439723 :)

 3. Det har du ret i, Rune. En sag der er et par år gammel.
  Nyheden ligger, som jeg kan forstå det, i mellemtiden i, at The Knife i samarbejde med Pitchfork har lagt optagelserne ud på nettet, til kvi og fri afbenyttelse for en uge.

  Hvis man så allerede har set den – købt i TP eller lånt på biblioteket – er nyhedsværdien selvfølgelig ikke så stor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?