Pure as ecstasy

Hvis et texansk band skal kalde sig Pure Ecstasy, så forlanger jeg beach punk, lo fi lazy drone, med flygtige melodier, kor og reverb. Heldigvis opfylder trioen samtlige kriterier, og tilmed lyder forsanger Nate Grace som en ung udgave af Julian Casablanca, trommeslager Austin Youngblood slår dovent på trommer og bassist Jesse Jenkins er som taget ud af en eventyrsfortælling om den pulserende lo fi-pop scene.

Jeg lagde først mærke til Pure Ecstasy da de udsendte en split med vennerne fra Sleep Over for et halvt år siden. Pitchfork skrev i marts en større artikel om de talentfulde texanere, men har ikke fået megen opmærksomhed herhjemme. Der vil dog forhåbentlig være meget opmærksomhed i vente, når bandet i starten af 2011 udsender deres første studiealbum på et endnu ikke offentliggjort pladeselskab.

Som optakt til denne udgivelse kommer der et par smagsprøver på Pure Ecstasy’s tidligere udgivelser, som udover samarbejdet med Sleep Over tæller et par 7″ere. Dream Over er at finde på splitten, Voices fra 7″eren af samme titel samt musikvideoen Alexandria, der også er at finde på Voices.

Pure EcstasyDream Over
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/11/Dream-Over.mp3]

Pure EcstasyVoices
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/11/01-Voices.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Theodor C. says:

    Sweet Sweet Sweet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?