En kærlighedserklæring til nattetimerne!

Hvad rimer på nightmare, uden på nogen måde at rumme de samme betydninger eller ligheder? Night Air, selvfølgelig. Fra denne titel synger engelske Jamie Woon på sit seneste nummer om de romantiske sider ved en mørklagt himmel, livet som b-menneske og de sene, men stærkt produktive nattetimer. Og det er efter min overbevisning en af de smukkeste hyldester jeg længe har hørt.

Night Air er et slowstep, glitchet track, påduttet med endnu flere, men tilsidesatte genrebeskrivelser fra en samlet blogosfære, som enstemmigt hylder dette nummer, co-produceret af vennen William Bevan, bedre kendt som Burial. Et melankolsk nummer, drevet af en ligefrem yndig bassline i samspil med Woons sjælfulde, ret sexede vokal. Dertil skal man også bide mærke i, at Mae McKenna står bag koret, der sammen med Jamie Woons egne klap forførende trækker i lytteren i så høj grad, at nummeret lever i bedste velgående selv efter et hav af afspilninger.

Singlen er udkommet på det nyetablerede Candent Songs, der endnu har dybdegående information og sin anden udgivelse til gode. Udover originalen finder man remixes fra Ramadanman og co-produceren Burial på en udgivelse, der p.t. kun findes på vinyl, hvorfor vi kun kan tilfredsstille jer gennem et stream af originalen, samt et (forhåbentlig) brugbart link til køb af pladen (der dog melder udsolgt af første optryk).

Jamie Woon – Night Air (Original Mix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/11/01-Night-Air-Original-Mix.mp3]

Del og kommentér

  Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
 1. Hest/pony simon says:

  Nu er jeg i besiddelse af vinylen. og der er kun et Ramadanman remix på. Jeg har personligt ikke hørt noget om et Burial remix. Måske er det det her remix af Wayfaring stranger du tænker på: http://www.youtube.com/watch?v=AXwYElZFdr8 – det udkom for et pænt stykke tid siden, med originalen på den anden side. Mener det var 2007.

 2. Jakob says:

  For lækkert! Man kan endda tydeligt høre Burials indflydelse.

 3. Årh ja. Det har du selvfølgelig ret i.
  Jeg kludrede det sammen med, at Jamie Woon og Burials første ‘samarbejde’ kom af førstnævntes remix af Wayfaring Stranger. Jeg undlader at rette det i indlægget, så hvis andre opmærksomme ser min fejl, kan de vel læse mit ‘dementi’ i kommentarfeltet (:

 4. Jens B says:

  På min kalder de dog Ramandanmans lille indblanding på Jamie Woons nummer for “refix” for lige at fucke den lidt mere op – haha.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?