Det Elektriske Barometer fylder 24 år

I går fyldte vores venner fra Det Elektriske Barometer hele 24 år. D.E.B er en alternativ lytterbestemt hitliste, der praktiserer at være de første med det nyeste, sprødeste, vildeste, ondeste og vemodigste indie, lo-fi, shoegaze, rock, pop og elektroniske musik på den danske og internationale musikscene. I anledning af fødselsdagen, inviterer D.E.B på søndag på fødselsdagshygge hvor i bl.a. vil kunne høre en special skrevet fødselsdags sang af Kristian Hjelm fra  Figurines og Thomas Fagerlund fra The Kissaway Trail. Derudover kigger barometer yndlingene Cæcilie Trier (Chimes & Bells), Ebbe Frej (Helsinki Poetry), Kirsten & Marie og Agnes Obel forbi studiet og udvælger denne ugens testere, som betyder noget særligt for lige netop dem. Lyt til det og meget, meget på søndag fra kl. 21 på p3 <3

Bon Iver Re: Stacks

[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/11/09-Re_-Stacks.mp3|titles=Bon iver – Re: Stacks]

Det Elektriske Barometer på p3 var bl.a. de første til at give Wisconsin darlingen Justin Vernon aka Bon Iver airplay i Danmark. Jeg kan huske første gang jeg lyttede til nummeret “Re: Stacks”, en meget, meget mørk vinteraften under dynen med barometeret syngende ud af højtalerne. – Siden er Bon Iver blevet en af mine absolutte favoritter.

Agnes Obel Brother Sparrow

[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/11/Brother-Sparrow.mp3]

Berliner bosatte Agnes Obel lå ligeledes på listen i 8 uger med hendes fine lille hit “Brother Sparrow” fra hendes “Philharmonics”. – Et nummer der går igen på alle mine små efterårsspille lister.  Husk at du kan høre Agnes Obels egen personlige tester til Det Elektriske Barometer, nu på søndag.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *